Midtunheia 22

Om eiendommen

I andre etasje i Midtunheia 22 finner du lyse, trivelige lokaler til leie. Lokalet er også utstyrt med et funksjonelt lunsjrom og minikjøkken, med vask, kokeplater og kjøleskap. Kontorfellesskapet har også møterom eller arkiveringsrom som kan utnyttes. Felles toaletter i bygget med dusjmuligheter er også inkludert, for de som samkjører trening og pendling til jobb. Kantine med smakfulle retter finnes også på bygget.

Lokalet har tidligere blitt leid ut til et fotostudio, og passer derfor utmerket til som firmaer som driver med behandling og fotografering, i tillegg til flere andre bransjer.

Ledig:

  • 250m2 lager
  • 155m2lager
  • 130m2 kontor/lager
  • 100 m2 lager

Bygget gjennomgår per i dag en liten renovasjon ved inngangspartiet i 1.etg, slik at dette skal se enda mer imøtekommende ut for besøkende.

Lokalet ligger sentralt på Midtun, et fredelig område kun 15 minutters kjøring fra Bergen sentrum. Det er gode parkeringsmuligheter tilknyttet bygget. Hvis man ønsker å utnytte det gode kollektivtilbudet med buss eller bybane, er Nesttun bare en liten spasertur unna. Nesttun kan også blant annet by på flere matbutikker, kafeer og restauranter. Treningssentre, bank og postkontor.

Relaterte lokaler

Antall rom

4

Møterom

Ja

Kjøkken

Ja

Ventilasjon

Ja

Avstand fra Bergen Sentrum

8 Km

Etasje

2

Parkeringsplasser

Ja

Toalett/dusj

Ja

Ønsker du visning?

Fyll inn din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg


Ledig omgående

Har du andre henvendelser?

Kontakt oss her