Nygårdsgaten 4, Bergen sentrum


Om Nygårdsgaten 4

I femte etasje i Nygårdsgaten 4, finner du nyoppussede og fine lokaler til leie. Arealet er på 80 m² fordelt på to trivelige og hvitmalte rom. Rommene består blant annet av et større hovedrom med vinduer som gir mye naturlig lys. Dette kan brukes til behandling da det også er vask og servantskap. Det andre rommet er et mindre rom som kan brukes til kontor, venterom eller betalingskasse med produkter. Sammen med resten av leietakere i etasjen er det felles venterom og kjøkken. Med Nygårdsgaten Legesenter og Tannlege Lillejord er det felles toaletter, samt dusjmuligheter - for de som samkjører trening og pendling til jobb.

Bygget kalles Nygårdsgaten Helsehus da det har vært og finnes både lege spesialist og psykologer på huset. Lokalet passer derfor utmerket til firmaer som driver med behandlingstjenester.

Nygårdsgaten ligger midt i Bergen Sentrum og er svært tilgjengelig. Det gode kollektivtilbudet innenfor sentrumsområdene er en vesentlig faktor hvorfor folk velger å ha lokalene sine i Bergenskjernen. Kollektivtilbudet består av både buss, tog og bybane på denne måten er det lett og raskt å ta seg til og fra arbeidsplassen. Hvis man ikke ønsker å benytte seg av dette er det imidlertid også gode parkeringsmuligheter i Grieghallen og de andre parkeringshusene i Bergen sentrum. Dette er også perfekt til de som ønsker kort distanse til byens servicetilbud og kulturelle begivenheter.

Dagligvarebutikker, bank, postkontor, restauranter, treningssentre og flere av byens koselige kafeer og lunsjsteder er er alt innen gangavstand.

Er du interessert i visning?

Virker som et interessant kontorlokale? Send inn din kontaktinformasjon og vi ringer deg for å avtale tid og dato for visning.

Fasiliteter

Rom & Avstander:
Antall rom: 2
Møterom: Ja
Kjøkken: Ja
Ventilasjon: Ja
Avstand fra Bergen sentrum: 0 km
Etasje: 5.
Parkeringsplasser: Bygarasjen eller Grieg Park
Toalett/Dusj: Ja

Kart