Midtunheia 22, Nesttun


Om Midtunheia 22

I andre etasje i Midtunheia 22 finner du et stort og praktisk lokale til leie. Arealet er på hele 200 m², med gode lysforhold. Dette består blant annet av et romslig fellesareal med grenstaver. Grenstaver er fantastisk å ha i åpne kontorlandskap, der det er stadige krav til endringer. På denne måten kan man plassere skrivebordene hvor en ønsker og alltid ha strømuttak tilgjengelig. I tillegg til fellesareal, er det datarom, arkiv og garderobe på hver 10 m². Eget nytt og fint kjøkken med hvite fronter, følger også med i dette lokalet og er på 10 m². Felles toaletter i bygget med dusjmuligheter er også inkludert, for de som samkjører trening og pendling til jobb. Kantine med smakfulle retter finnes også på bygget.

Dette lokalet passer til bedrifter som er avhengig av kontorplasser til sine ansatte. Da det har også et eget møterom på 30 m², passer det også utmerket til kundemøter.

Bygget gjennomgår per i dag en liten renovasjon ved inngangspartiet i 1.etg, slik at dette skal se enda mer imøtekommende ut for besøkende.

Lokalet ligger sentralt på Midtun, et fredelig område kun 15 minutters kjøring fra Bergen sentrum. Hvis man ønsker å utnytte det gode kollektivtilbudet med buss eller bybane, er Nesttun bare en liten spasertur unna. Nesttun kan også blant annet by på flere matbutikker, kafeer, restauranter, treningssentre, bank og postkontor.

Er du interessert i visning?

Virker som et interessant kontorlokale? Send inn din kontaktinformasjon og vi ringer deg for å avtale tid og dato for visning.

Fasiliteter

Rom & Avstander:
Antall rom: 6
Møterom: Ja
Kjøkken: Ja
Ventilasjon: Ja
Avstand fra Bergen sentrum: 8 km
Etasje: 2
Parkeringsplasser: 0
Toalett/Dusj: Ja

Kart